standbeeld
vindt haar plezier in het aanbieden van originaliteit
gedragen door ervaring

Wat meer dan 10 jaar geleden is begonnen...

Standbeeld is een B2B-standenbouwbedrijf dat zich vooral richt op het ontwerpen en realiseren van beursstanden en evenementen voor bedrijven uit diverse sectoren.

Onze andere activiteiten omvatten verschillende diensten die mondiale bedrijven en KMO’s helpen om hun producten en diensten te promoten door middel van verschillende instrumenten zoals: displays, brochures, corporate development, kunstwerken, shop-in-shop, showroom ontwerp, ...

Standbeeld is trots op zijn grote klanten- en partnerportefeuille (1000 +) (veelal marktleider), die het sedert zijn ontstaan in 1999 heeft opgebouwd.

Tijdens een eenmalige deelname aan de Popai Awards won Standbeeld twee gouden medailles: de Benelux en de Europese Popai Award.

Ons bedrijf beschikt over de mensen, de middelen en de kennis om, in onze burelen en atelier, de volledige realisatie van uw stand uit te voeren. We beschikken over een magazijn in de haven van Gent waar we zowel basiselementen als kant-en-klare beursstandcomponenten stockeren om de droomstand van onze klanten te realiseren. Onze hoogopgeleide meubelmakers kunnen de meest complexe ideeën van het ontwerpteam tot in de puntjes uitwerken.

We vormen een hecht team...

Standbeeld werd opgericht in 1999 en heeft een bewezen track record van constante groei op wereldschaal. Ons bedrijf maakt deel uit van de top-20 standenbouwers in België.

Standbeeld biedt op maat gemaakte oplossingen aan, benaderd vanuit een zakelijke invalshoek en met een focus op de doelgroep van haar klanten. Hierbij levert Standbeeld een innovatieve meerwaarde, rekening houdend met de wens voor een lagere TCO (total cost of ownership) en, met betrekking tot het milieu, door optimaal gebruik te maken van herbruikbare standonderdelen. 

Visie en Strategie

Het behoort tot de strategie van Standbeeld om de voordelen en de competitieve toegevoegde waarde van haar wereldwijde ervaring in standenbouw te behouden en te versterken, door intens mee te denken met haar klanten, met het oog op een duurzame en langdurige samenwerking.

Investeren in personeel, opleiding en machines zijn een deel van de kernfilosofie van Standbeeld. Voor elk project draagt een toegewijd standenbouw-team ​​de verantwoordelijkheid van ontwerp tot oplevering.

Wij beschouwen het als onze missie om hoge kwaliteitsnormen te respecteren, creatief en innovatief te ontwerpen; een uniek aanspreekpunt te voorzien; en een flexibele ondersteuning te leveren met betrekking tot de strikte deadlines en soms beperkte budgetten van onze klanten.

De combinatie van de hoogopgeleide en ervaren medewerkers van Standbeeld, de toegang tot een uitgebreid netwerk van gescreende aannemers, stelt ons in staat om zeer snel het personeelsbestand te verviervoudigen als dat nodig is en ten slotte kan Standbeeld beroep doen op een aantal partners verspreid over de ganse wereld. Dit alles verzekert Standbeeld's "Falen Is Geen Optie"-strategie. Hierdoor kan Standbeeld met fierheid stellen dat het al zijn standenbouw-engagementen voor 100% heeft kunnen volbrengen.

dit is wat we
doen

spreek,
en je mond
zal open gaan

Standbeeld Office
Durmakker 29
B-9940 Evergem


+32 (0)9 253 11 13
+32 (0)9 253 46 28